Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga

ZOO

Sala La Mirona (Salt) | dissabte, 24 d'abril de 2021, 20.30 h
Ho sentim. S'ha superat l'aforament màxim permès d'aquest esdeveniment.
Seleccioneu l'àrea

Us informem de les normes bàsiques d’accés i permanència en el recinte on es celebra aquest concert. Aquestes normes són d’obligat compliment per a totes les persones que hi vulguin accedir.

  1. Abans de sortir de casa has de verificar que no tens una temperatura corporal igual o superior a 37ºC; que no tens símptomes compatibles amb la malaltia per Covid-19 i que no estàs ni has estat en contacte amb persones portadores del virus en els darrers quinze dies.
  2. És obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte.
  3. Has de respectar la distància de seguretat
  4. Trobareu dispensadors de gel higienitzant a diversos punts del recinte. Has d’higienitzar-te les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar i sortir del recinte. També és necessari que ho facis abans i després d’utilitzar els serveis del recinte.
  5. Les entrades tenen un seient preassignat. No pots canviar el teu seient ni abandonar-lo excepte en el moment de marxar del recinte.
  6. L’entrada al recinte i la sortida s’han de produir de forma esglaonada per a evitar aglomeracions
  7. Trobaràs el recinte desinfectat quan arribis. No obstant això, pren totes les mesures higièniques possibles mentre duri la teva estada.

Acceptes complir les normes i et responsabilitzes personalment de totes les conseqüències que l’incompliment total o parcial de les normes pugui comportar: des de l’expulsió del recinte per considerar que poses en risc la seguretat de les persones, fins a la reclamació per danys en cas que et constitueixis en un risc sanitari.

ATENCIÓ!
El concert serà amb seients numerats. Una setmana abans del concert us enviarem l’entrada que us servirà per accedir al recinte. Les localitats s’assignaran per estricte ordre de compra.  Si veniu al concert 2 persones o més, heu d'efectuar una ÚNICA compra per tal que us assignem seients contigus. Del contrari, no us podrem garantir que seieu de costat.

GENERAL
Amaga
DISPONIBLES
GENERAL: 18,00 €
Zona
Afegeix
Quantitat
Lliures
GENERAL
Afegeix
GENERAL 18,00 € Menys MésPROMO ARTS MUSIC STRENES
Nou 17600 Figueres
Correu electrònic: entrades@festivalstrenes.cat

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per